JÁRMŰKERESKEDELEM A WAP-ON
http://wp.hu/paypages/auto/index.wml
A WESTEL900 WAP serveréről az AUTOINFO HUNGARY adatbázisa alapján a felhasználók átfogó képet kapnak a járműkereskedők és magánszemélyek eladó járműveiről, a járműpiac pillanatnyi kínálatáról.
Az adatbázisban menüválasztásos módszerrel – a járműfajta, gyártmány és típus kiválasztásával – pár másodperc alatt juthatunk el az általunk keresett járművek adataihoz:
A gyártmány, típus, szín, évjárat és a bruttó ár mellett az eladó neve és telefonszáma olvasható.
Az adatbázisok több csatornán keresztül, naponta több száz adattal folyamatosan frissülnek.

ELADÓ JÁRMÜVÉT ÖN IS MEGHIRDETHETI!
Küldjön egy üzenetet a kipper@autoinfo.hu E-mail címre.
Az üzenet tartalma a következő legyen:
TO: kipper@autoinfo.hu SUB: Gyártmány, típus, szín, évjárat, bruttó ár, extrák, érdeklődési telefonszám.
Érdeklődési telefonnak automatikusan a küldő telefonszáma kerül megadásra, de ettől eltérő szám is megadható. Az üzenet az SMS küldésnél megszokott módon 160 karakter hosszú lehet.
( A WESTEL900 E-mail üzenetetközpont hívószáma +36309888010 )
A hirdetés minimum egy hónapig bennmarad az AUTOINFO adatbázisában, egy hétig elérhető a WAP-on. Megjegyezzük, hogy az AUTOINFO az adatbázisok multimédiás megjelenését biztosítja így az Őn hirdetése megjelenik az INTERNET www.autoinfo.hu címen, az M1 televízió TELETEXT adásában, lehívható FAX-ra, számítógép terminálra is.
A hirdetés díja 500Ft/jármű amit az AUTOINFO HUNGARY SZEGED, Kazinczy u.12. címre postai úton, vagy a 10300002-28515139-0003285 bankszámlaszámra kérünk átutalni.

A szolgáltatás fejlesztés alatt áll. Várható: Az új autók típusválasztéka és árai.

westel wap