Hirdetésfeladás módjai

Az AUTOINFO HUNGARY adatbázisában jármûkereskedõk és magánszemélyek hirdetései egyaránt szerepelhetnek. Egy jármûvet magánszemély és kereskedõ is azonos áron hirdethet. Nagyobb darabszámú jármûpark esetén célszerû rendszertagként hirdetni.
A naprakész adatbázis megtekinthetõ:

tájékoztató - szöveges hirdetés feladása - szöveges hirdetés feladása rádiótelefonról - fénykép megjelenése - rendszertagság - cím, számlaszám - fizetés módja

  Szöveges hirdetés feladása

Adatbázisunkba magánszemélyek tetszõleges írásos formában eljuttathatják hirdetéseiket. Ez lehet e-mail, SMS üzenet, fax, postai levél. A már rögzített adatokat telefonon történõ bejelentés alapján igény szerint módosítjuk.
A hirdetés díja magánszemélyeknek és nem rendszertag kereskedõknek 500 Ft. Fekete-fehér vagy színes fényképpel kiegészítve 500 Ft-al drágább. A hirdetés díját postai utalványon kérjük befizetni, vagy bankszámlánkra átutalni.

Lásd még:cím, számlaszám - fénykép megjelenése

  Szöveges hirdetés feladása rádiótelefonról

Bármely GSM rádiótelefonról küldhetõ rövid szöveges üzenet e-mail címünkre. A jármû adatait kérjük, ebben a sorrendben küldje:

TO: kipper@autoinfo.hu
SUB: gyártmány, típus, szín, évjárat, bruttó ár, valutanem, futott km, tulajdonos száma, mûszaki érvényessége

Érdeklõdési telefonnak azt a telefonszámot adjuk meg, amelyrõl a hirdetést küldte.

  Fényképes hirdetés

A fényképet küldheti e-mailban vagy postán, borítékban. Optimálisan 800x600 pixeles felbontású színes képeket várunk. A fénykép adatbázisunkban 640x480 felbontású JPEG-ként jelenik meg.
Az AUTOINFO HUNGARY SZEGEDEN és vonzáskörzetében, telephelyén és kiszállással is (az újságban közzétett díjakon) fényképes hirdetést vesz fel a KÉPES AUTÓ EXPRESSZ, az AUTÓ BEMUTATÓ CENTRUM és az AUTO TRADER címû újságokba is.

Lásd még:fizetés módja

  Rendszertagság

Rendszertagjainknak a szolgáltatást havi 2000 Ft+ÁFA tagsági díj ellenében nyújtjuk. Ezért rendszertagjaink korlátlan számú jármû adatait és fényképét szerepeltethetik. Adataik a tizenkét elektronikus médián azonnal megjelennek. Azoknak is biztosítjuk a rendszer használatát, akik még nem rendelkeznek az ON-LINE eléréshez szükséges eszközökkel. Az e-mailban, faxon, levélben megküldött adatokat rögzítjük. Az adatrögzítés díja havonta 2000 Ft + ÁFA, amitõl új belépõ rendszertag esetén egy negyedévig eltekintünk.


  Cím, számlaszám, telefaxszám

Postacímünk: 6720 SZEGED Kazinczy u. 12.
Fax számunk: 62 547-002
E-mail címünk: kipper@autoinfo.hu
Számlaszámunk: MKB 10300002-28515139-00003285

  Fizetés módja

Hirdetésének díját postai utalványon fizetheti be, vagy bankszámlánkra utalhatja át.


Címünket mindkét helyen tüntesse fel, az irányítószámmal együtt.


A Közlemények rovatba írja az autó adatait, az Ön telefonszámát, esetleg címét.

Lásd még:cím, számlaszám